Screen met zuignap

Klimaatadaptatie, we horen de term steeds vaker. Niet zo gek aangezien we te maken krijgen met steeds drogere en hetere zomers en zware regenval. Als je goed voorbereid bent heb je daar minder last van. Zorg dat je je huis goed koel houdt en dat je tuin ook de droge tijden goed doorkomt. Dat laatste kun je doen door te vergroenen. Dat eerste doe je door goede isolatie en duurzame zonwering aan te schaffen, zoals een screen met zuignappen van SunWise. Onze zonwering bevestig je gemakkelijk met zuignappen aan je raam. Je leest het goed: een zonnescherm zonder boren, en binnen 10 minuten gemonteerd.

Kwaliteit van Nederlandse bodem
Slimme en voordelige oplossing
Eenvoudig zelf te monteren

Screen met zuignap: wit, boulder, concrete of antraciet?

Een screen met zuignappen werkt als een thermisch schild. De doeken die we gebruiken zijn gemaakt van hoogwaardig polyester weefsel met een speciale coating. Deze materialen hebben we veelvuldig getest in onze eigen productieruimte en ze voldoen aan verschillende kwaliteitsnormeringen. Onze doeken zijn in vier kleuren te verkrijgen. Plaats, wanneer mogelijk, een screen met zuignappen aan de buitenkant van het raam. Dan worden de zonnestralen namelijk geblokt voordat ze binnen kunnen komen. Voor het beste resultaat kies je in dit geval voor een donkere kleur (concrete of antraciet). Doordat donkere kleuren meer warmte absorberen, zal er ook minder warmte naar binnen gaan. Plaats je screens aan de binnenkant van het raam, omdat bijvoorbeeld de buitenzijde niet bereikbaar is? Kies dan voor een lichte kleur (wit of boulder). Lichte kleuren reflecteren het zonlicht.

Waarom screens met zuignappen?

Door een screen met zuignappen bij SunWise te bestellen geniet je van een aantal voordelen:

  • Al onze screens met zuignappen zijn van topkwaliteit uit Enkhuizen.
  • Je hebt keuze uit SunBlock (blokkeert de zon maximaal) en Vision (behoud van natuurlijke lichtinval).
  • Je kunt kiezen uit vier kleuren.
  • Alle zonwering met zuignap wordt op maat gemaakt.
  • Je kunt het eenvoudig zelf monteren zonder te boren.
  • We verzenden alle bestellingen binnen vijf werkdagen.

Zon blokkeren en licht behouden

Bij SunWise heb je keuze uit twee soorten screens met zuignap: Sunblock en Vision. Door de slimme plaatsing van perforaties houdt Sunblock tot 97% van de warmte tegen wanneer je het aan de buitenkant van je raam bevestigt. De ruimte zal hierdoor een klein beetje donkerder worden, maar verduisterd werkt het niet. Door de Vision-variant kan je goed naar buiten kijken en behoud je de natuurlijke lichtinval. Toch houdt dit doek tot 93% van de warmte tegen. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste screen?

Elegant screendoek voor elk interieur

Naast dat screens met zuignappen een functionele functie heeft, vinden wij ook dat het er mooi uit moet zien. Het is per slot van rekening onderdeel van je interieur. Daarom zorgen we ervoor dat het materiaal strak op het raam blijft zitten. Iets wat daarbij helpt zijn de verstevigde hoeken. Daarnaast maken we voor diepe kozijnen de sunscreens precies op maat en bij ondiepe kozijnen zorgen we ervoor dat ze rondom 1 centimeter groter zijn zodat er geen kieren ontstaan waar licht langs kan komen.