Product

Dit is hoe jouw zonnescreen gemaakt wordt

Een SunWise sunscreen met zuignappen is eenvoudig te bestellen en te monteren. Maar hoe wordt een zonnescreen gemaakt? Wanneer je jouw zonnescreens bestelling hebt afgerond, komt deze binnen bij onze verkoopafdeling op kantoor. Hier checken ze jouw order eerst voordat deze in productie gaat. Vervolgens werken er in de productiehal verschillende professionals aan de screens. Dit hele proces zorgt ervoor dat jouw bestelling netjes en volledig bij jou thuis wordt afgeleverd. En dat gebeurt ook nog eens allemaal onder één dak.

Door: Senya Muller

Zonnescreens uit Enkhuizen

Ons pand is gevestigd op Vijfhoek 11, te Enkhuizen. Het gehele proces van het verwerken van de zonwering met zuignappen tot het versturen van de screens gebeurt hier. Bij Sunwise werkt een team van zo’n dertig enthousiaste professionals. Met z’n allen zorgen zij ervoor dat de zonnedoeken op maat volledig naar wens worden opgestuurd. Mocht er toch iets mis zijn gegaan, staat dit team ook altijd klaar met een passende oplossing. Dit alles blijkt ook uit de positieve reviews die zijn achtergelaten door onze klanten.

Zonnescreens door de snijmachines

In onze productiehal staat een grote snijmachine met een perfecte nauwkeurigheid. Door de slimme softwaresystemen worden er verschillende orders, op de milimeter nauwkeurig, tegelijk gesneden, zodat er zo min mogelijk materiaalverlies is. Naast dat de snijmachines dus zorgen voor een deel milieuvriendelijkheid, heeft het voor jou als klant ook nog een groot voordeel. De zonnescreens zullen hierdoor altijd de juiste formaten hebben en alle zijdes zijn kaarsrecht.

Zonnescreens handmatig afgewerkt

Als dan het materiaal van de goedkope zonwering gesneden is, zijn er nog een aantal handelingen die door ons eigen team worden uitgevoerd. Zo worden de zonnescreens voorzien van ringen. Deze worden zorgvuldig door het personeel in de hoek (en bij grote doeken ook op de lange zijde) geplaatst. De ringen worden met een speciale ringmachine geplaatst en komen precies op de juiste plek. Nadat dit alles is gebeurd is de zonnescreen klaar om ingepakt te worden.

Zonnescreens inpakken

De raamdoeken tegen de zon worden losjes opgerold, om kreuken te voorkomen en worden vervolgens verpakt in kartonnen dozen. Bij de zonnescreens worden ook reinigingsdoekjes, een handleiding en de bijbehorende zuignappen geleverd. Zo hoeft je verder zelf niks te regelen om de zonnescreens voor het raam te kunnen hangen. Als de postbezorger van PostNL de screens komt ophalen, ontvang je een mailtje van ons met de track-and-trace informatie. Zodat jij kunt zien wanneer je de zonwering kunt verwachten.

Heb je meer vragen over het productieproces? Neem dan contact met ons op.

Contact