Zonwering binnenkant raam

Werk jij (af en toe) thuis? Dan loop je waarschijnlijk de luxe van een airconditioner, zoals die op de meeste kantoren aanwezig is, mis. Wel behoefte aan een koele werkplek, maar geen budget voor een airco? Kies dan voor de zonneschermen van SunWise. Aan het bevestigen van onze zonwering voor je raam met zuignappen komt geen boor te pas en daarnaast maken we alle screens volledig op maat. Met de bijgeleverde montagehandleiding kun je de zonwering heel gemakkelijk aan de binnenkant van het raam bevestigen.

Vanaf €20,-
Op maat gemaakt
Eenvoudig zelf te monteren
Vrouw monteert zonwering screen met zuignappen aan de binnenkant van het raam

Verschillende typen zonnescherm voor aan de binnenkant

Wanneer je kiest om de zonwering aan de binnenkant van je raam te bevestigen, heb je keuze uit twee type screens: SunWise Sunblock en SunWise Vision. Zoals de naam misschien al doet vermoeden houdt de Sunblock-variant de meeste warmte tegen. De ruimte zal door de slimme plaatsing van perforaties een klein beetje donkerder worden, maar verduisterend is het doek niet. Bij de Vision-variant behoud je de natuurlijk lichtinval. Evengoed houdt ook dit screen veel warmte tegen, net zoals de hiervoor genoemde variant. SunWise Vision is zeer geschikt voor bijvoorbeeld keukens, werkkamers en woonkamers.

Sunwise zonwering screens aan de binnen kant van het raam

Voordelen van zonwering aan de binnenkant van je raam

Met screens aan de binnenkant van je raam blok je de zon, maar behoud je het daglicht. In de meeste gevallen adviseren wij om het doek aan de buitenkant van het raam te plaatsen. Zo hou je de zonnestralen al tegen voordat ze door het raam naar binnen komen. Maar soms is de buitenzijde lastig te bereiken, zoals bij een dakraam bijvoorbeeld, of zijn er andere redenen waarom de zonwering aan de binnenkant van het raam bevestigd moet worden. Ook dan heeft een screen voordelen.

  • Kies je voor zonwering aan de binnenkant van je raam, dan kun je kiezen uit de kleuren wit en boulder (lichtgrijs). Lichte kleuren reflecteren het zonlicht beter waardoor het licht teruggekaatst wordt en de warmte niet verder komt dan het raamdoek.
  • Door het raamdoek aan de binnenzijde te plaatsen haal je het er aan het einde van de zomer gemakkelijk weer af. Rol het op, berg het op en pak het er gemakkelijk weer bij wanneer de temperaturen beginnen te stijgen. Zo heb je jarenlang plezier van een SunWise screen.

Vertrouw op zonwering van SunWise

Heb je inmiddels een keuze kunnen maken? Aan de hand van een paar simpele vragen gidsen we je door het bestelproces heen. Zo weet je zeker dat je zonwering zonder boren bestelt die volledig aansluit op jouw wensen. Heb je nog vragen? Dan kun je van maandag tot en met vrijdag altijd contact met ons opnemen via de chat, WhatsApp, telefoon of via mail. Wij zullen altijd proberen zo snel mogelijk te reageren.