Over ons

Het klimaat verandert. Dus zullen we ons moeten aanpassen om het thuis comfortabel te houden wanneer de temperaturen stijgen. Traditionele zonneschermen en airco’s zijn aan de prijs en verbruiken een hoop energie. Daarom hebben we een slim en goedkoper alternatief bedacht: zonwering met zuignappen de je eenvoudig op je ramen zet. Een praktische en mooie oplossing waarmee je de warmte buiten houdt. Dat wordt heerlijk slapen, comfortabel thuiswerken en relaxen in een koel huis. 

Kwaliteit van Nederlandse bodem
Slimme en voordelige oplossing
Eenvoudig zelf te monteren

Betaalbare topkwaliteit uit Enkhuizen

Achter dit ogenschijnlijk simpele en mooie product zit een ervaren productieteam waarvoor alleen het beste goed genoeg is. Wij weten welk materiaal de meeste zonnestralen tegenhouden, strak op het raam zit en welke zuignappen de beste draagkracht hebben. Hoe? Doordat we alles zelf produceren en testen vanuit onze eigen productieruimte in Enkhuizen. Bij SunWise koop je direct bij de bron. Zo betaal jij minder voor Nederlandse topkwaliteit. Win-Win!

Geen gedoe,
snel geleverd

Ook wij houden niet van gedoe. Ons leven is al druk genoeg. Voor ons de reden om zonwering lekker simpel te houden. Jouw op maat gemaakte SunWise sunscreens bestel je eenvoudig via onze website, heb je binnen 4 werkdagen in huis en kun je zelf eenvoudig monteren zonder te boren. 

En mocht er toch iets misgaan, dan lossen we het gewoon op. Zo zijn we. Je kunt ons direct en makkelijk bereiken via Whatsapp. Welkom bij de Sunwise familie. Waar je op ons kunt rekenen en we voor je klaarstaan. Altijd.

SunWise, slim genieten van een koeler huis!