Doek voor raam zon

Mooi weer betekent vaak zwoele nachten. Niet alleen buiten, ook in de slaapkamer. En precies van dat laatste worden we over het algemeen niet heel blij. Een doek voor je raam tegen de zon kan gelukkig uitkomst bieden. Met een zonnescherm op maat van SunWise geniet jij van een koele slaapkamer, jaar na jaar. Onze doeken zijn namelijk tot wel 97% warmtewerend. Zo slaap je ook in de zomer als een roosje en krijg je er een goed humeur, een gezonder stel hersens, een betere weerstand en zelfs een jonger uiterlijk gratis bij. Een doek voor je raam tegen de zon monteer je gemakkelijk in slechts 10 minuten met zuignappen aan het raam. Zelfs als je twee linkerhanden hebt, is de montage van een zonwerend doek een fluitje van een cent.

Kwaliteit van Nederlandse bodem
Slimme en voordelige oplossing
Eenvoudig zelf te monteren

Een zonwerend doek gemakkelijk zelf monteren

Houd je gordijnen voortaan lekker open in de zomer en plaats een zonwerend doek voor je ramen buiten of binnen. Zo block je de zon, en behoud je het zonlicht. Zodat jij genoeg vitamine D binnenkrijgt en je plantjes genoeg zonlicht zien. Ook je biologische klok is er blij mee en zorgt in ruil daarvoor dat jij dieper slaapt. Dat wordt dubbel zo lekker slapen! Hoewel zonwering over het algemeen een aardige hap uit je spaarcenten neemt, is een doek voor je raam tegen de zon van SunWise een stuk betaalbaarder. Dit komt omdat wij door jouw hulp geen monteur langs hoeven laten komen. Het inmeten en monteren van het raamdoek tegen de zon doe je namelijk helemaal zelf. In het volgende filmpje leggen we uit hoe je de zonwerende doeken plaatst.

Zonwerende doek: kwaliteit uit Enkhuizen

Ondanks dat we de prijs laag houden, blijft de kwaliteit van ons zonwerend doek voor buiten en binnen hoog. Onze screens koop je niet in de winkel, maar direct bij de bron. Daardoor betaal jij minder voor Nederlandse topkwaliteit. In onze eigen productieruimte in Enkhuizen testen en produceren we de zonwerende doeken. Daardoor weten wij precies welke materialen het meest geschikt zijn voor een screendoek met zuignappen. Voor ons is alleen het beste goed genoeg. Bestel jouw doek voor je raam tegen de zon al vanaf €20,- en ons team gaat direct voor je aan de slag, zodat jouw doek binnen vijf werkdagen met de bezorgdienst meegaat.

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw zonwering met zuignappen op maat en geniet binnen vijf dagen van een prettiger klimaat binnenshuis.

Wil je meer informatie?

Met een screen van SunWise ben je de komende jaren goed voorbereid op de steeds warmer wordende zomers. Zit je na het lezen van alle informatie met vragen? Geen probleem! We beantwoorden ze graag voor je. Neem contact met ons op via de chat, via de e-mail, via WhatsApp of telefonisch. Dan doen wij ons best om je zo snel mogelijk te helpen.