Zonwerend doek voor het raam

Zoek je een effectieve oplossing tegen de felle zon in je woning? Bij Sunwise hebben we daarvoor de perfecte oplossing; een zonwerend doek voor het raam met zuignappen. Niet alleen zijn ze betaalbaar, maar dankzij handige zuignappen bevestig je ze in een handomdraai aan je raam.

Op maat gemaakt
Vanaf €20,-
Eenvoudig zelf te monteren
Kwaliteit van Nederlandse bodem

Warmte Buiten, Comfort Binnen met Sunwise

Mooi weer betekent vaak zwoele nachten. Niet alleen buiten, ook in de slaapkamer. En precies van dat laatste worden we over het algemeen niet heel blij van. Een doek voor je raam tegen de zon kan gelukkig de uitkomst bieden. Met een zonwerend doek op maat van SunWise geniet jij van een koele slaapkamer, jaar na jaar. Onze doeken zijn namelijk tot wel 97% warmtewerend. Zo slaap je ook in de zomer als een roosje en krijg je er een goed humeur, een gezonder stel hersens, een betere weerstand en zelfs een jonger uiterlijk gratis bij. Het zonwerende doek monteer je gemakkelijk in slechts 10 minuten met zuignappen aan het raam. Zelfs als je twee linkerhanden hebt, is de montage van een zonwerend doek een fluitje van een cent.

Zonwerend doek binnen op het raam

Voor velen is de buitenzijde van een raam een lastig te bereiken plek. Denk bijvoorbeeld aan zonwering voor dakramen, wat de keuze voor binnenzonwering des te logischer maakt. Wanneer je kiest voor deze optie, is ons advies te kiezen voor heldere kleuren zoals boulder (lichtgrijs), wit of beige. Deze kleuren hebben de eigenschap om zonlicht te reflecteren, waardoor de warmte grotendeels buiten blijft. Wanneer je voor een donkerdere tint gaat, bestaat de kans dat de warmte naar binnen wordt getrokken. Hierdoor verliest het zonwerend doek zijn effectiviteit.

Vrouw plakt Zonwerend doek met zuignappen op de buitenkant van het raam

Zonwerend doek buiten op het raam

Kun je gemakkelijk bij de buitenkant van je raam? Dan is zonwering aan de buitenkant wellicht een goede optie. Door het zonwerende doek buiten op het raam te plaatsen, vang je het zonlicht al op vóór het je raam bereikt. Bij schuine ramen raden we aan om ook te kiezen voor een lichtgetinte zonwering. Het kan gebeuren dat bij schuine ramen het zonwerende doek contact maakt met het glas. Indien je dan een donker doek hebt, zou de warmte zich alsnog naar binnen kunnen verplaatsen, en dat is uiteraard niet wat je wilt.

gemakkelijk zelf monteren

Houd je gordijnen dus voortaan lekker open in de zomer en plaats een zonwerend doek voor je ramen buiten of binnen. Zo block je de zon, en behoud je het zonlicht. Zodat jij genoeg vitamine D binnenkrijgt en je plantjes genoeg zonlicht zien. Ook je biologische klok is er blij mee en zorgt in ruil daarvoor dat jij dieper slaapt. Dat wordt dubbel zo lekker slapen! Hoewel zonwering over het algemeen een aardige hap uit je spaarcenten neemt, is een doek voor je raam tegen de zon van SunWise een stuk betaalbaarder. Dit komt omdat wij door jouw hulp geen monteur langs hoeven laten komen. Het inmeten en plaatsen van het doek doe je namelijk helemaal zelf. In het volgende filmpje leggen we uit hoe je de zonwerende doeken plaatst.

Zonwerende doek: kwaliteit uit Enkhuizen

Ondanks dat we de prijs laag houden, blijft de kwaliteit van ons zonwerend doek voor buiten en binnen hoog. Onze screens koop je niet in de winkel, maar direct bij de bron. Daardoor betaal jij minder voor Nederlandse topkwaliteit. In onze eigen productieruimte in Enkhuizen testen en produceren we de zonwerende doeken. Daardoor weten wij precies welke materialen het meest geschikt zijn voor een screendoek met zuignappen. Voor ons is alleen het beste goed genoeg. Bestel jouw doek voor je raam tegen de zon al vanaf €20,- en ons team gaat direct voor je aan de slag, zodat jouw doek binnen drie werkdagen met de bezorgdienst meegaat.

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw zonwering met zuignappen op maat en geniet binnen vier dagen van een prettiger klimaat binnenshuis.

Wil je meer informatie?

Met een screen van SunWise ben je de komende jaren goed voorbereid op de steeds warmer wordende zomers. Zit je na het lezen van alle informatie met vragen? Geen probleem! We beantwoorden ze graag voor je. Neem contact met ons op via de chat, via de e-mail, via WhatsApp of telefonisch. Dan doen wij ons best om je zo snel mogelijk te helpen.