Veelgestelde vragen

We kunnen het ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Daarom hebben we de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Twijfel je? Of heb je misschien hulp nodig bij het bestellen van jouw sunscreens? Neem dan gewoon contact met ons op. Je kunt ons ook direct en makkelijk bereiken via Whatsapp.

Neem contact op

Wij adviseren om de screendoeken én zuignappen in de herfst- en winterperiode naar binnen te halen. Berg de screens en zuignappen droog en vetvrij op. Let op dat de screendoeken niet gaan kreukelen, lichte vouwen kun je er weer uit strijken, maar harde kreukels zullen wellicht zichtbaar blijven. Wanneer je de screendoeken in het voorjaar gaat bevestigen kun je de zuignappen weer even in een bakje met kokend water leggen alvorens je ze op de ramen monteert.

Je kunt veilig betalen via iDeal, creditcard, Bancontact (BE)

Als je het raam goed hebt ingemeten volgens onze inmeetinstructie, kan het bijna niet mis gaan. Je vult de afmetingen in op de bestelpagina en met onze automatische snijmachines produceren wij de sunscreen op de millimeter nauwkeurig.

Download onze meetinstructie

Nadat je de bestelling en betaling hebt afgerond, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. De order gaat direct bij ons in productie en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt volgens de opgegeven afmetingen. De bestelling kan dan niet meer gewijzigd of geannuleerd worden (Zie algemene voorwaarden artikel 10.6).

Het is niet verplicht om je te registreren, maar een account aanmaken kan wel handig zijn. In je account kun je de bestelstatus en een overzicht van eerdere bestellingen bekijken. Je gegevens zijn veilig. Sunwise-screens.nl heeft een vertrouwd SSL-certificaat. We delen jouw gegevens met niemand meer dan nodig (zie privacybeleid)

Ja, je kunt op de bestelpagina ook je oplage invullen. Je kunt meer sunscreens met eenzelfde formaat bestellen, of meerdere sunscreens met verschillende formaten. Je kunt per screen een referentie geven. Bijvoorbeeld “Raam slaapkamer rechts” of “Dakkapel zolder”.

Het berekenen van de prijs is zeer eenvoudig. Op de bestelpagina loop je door de stappen heen. Je vult de afmetingen in, kiest een kleur en de prijs verschijnt onderaan in je scherm.

SunWise sunscreens zijn een slimme en voordelige manier van zonwering. De prijs hangt af van het formaat en het type screen. De screens zijn er vanaf € 20,00 exclusief verzendkosten. De prijs van de screens is €89,00 per m2, inclusief zuignappen. Via de website kun je eenvoudig je prijs berekenen.

Bereken prijs

Ja. Als je nog niet zeker weet welk soort screen (Sunwise Sunblock of Sunwise Vision), of welke kleur je wilt bestellen, kun je samples/staaltjes bestellen. Je ontvangt dan een stukje screen (a6 formaat).

Bestel samples

De sunscreens worden zorgvuldig opgerold en in een doos verpakt. Wij verzenden de bestelling met onze vaste transporteurs. Voor pakketten tot 170cm is dat PostNL en voor grotere pakketten is dit Beentjes Transport.