Veelgestelde vragen

We kunnen het ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Daarom hebben we de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Twijfel je? Of heb je misschien hulp nodig bij het bestellen van jouw sunscreens? Neem dan gewoon contact met ons op.

Neem contact op

Ja. Als je nog niet zeker weet welk soort screen (Sunwise Sunblock of Sunwise Vision), of welke kleur je wilt bestellen, kun je samples/staaltjes bestellen. Je ontvangt dan een stukje screen (a6 formaat).

Bestel samples

SunWise sunscreens zijn een slimme en voordelige manier van zonwering. De prijs hangt af van het formaat en het type screen. De screens zijn er vanaf € 20,00 exclusief verzendkosten. De prijs van de screens is €89,00 per m2, inclusief zuignappen. Via de website kun je eenvoudig je prijs berekenen.

Bereken prijs

Het berekenen van de prijs is zeer eenvoudig. Op de bestelpagina loop je door de stappen heen. Je vult de afmetingen in, kiest een kleur en de prijs verschijnt onderaan in je scherm.

Ja, je kunt op de bestelpagina ook je oplage invullen. Je kunt meer sunscreens met eenzelfde formaat bestellen, of meerdere sunscreens met verschillende formaten. Je kunt per screen een referentie geven. Bijvoorbeeld “Raam slaapkamer rechts” of “Dakkapel zolder”.

Het is niet verplicht om je te registreren, maar een account aanmaken kan wel handig zijn. In je account kun je de bestelstatus en een overzicht van eerdere bestellingen bekijken. Je gegevens zijn veilig. Sunwise-screens.nl heeft een vertrouwd SSL-certificaat. We delen jouw gegevens met niemand meer dan nodig (zie privacybeleid)

Nadat je de bestelling en betaling hebt afgerond, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. De order gaat direct bij ons in productie en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt volgens de opgegeven afmetingen. De bestelling kan dan niet meer gewijzigd of geannuleerd worden (Zie algemene voorwaarden artikel 10.6).

Als je het raam goed hebt ingemeten volgens onze inmeetinstructie, kan het bijna niet mis gaan. Je vult de afmetingen in op de bestelpagina en met onze automatische snijmachines produceren wij de sunscreen op de millimeter nauwkeurig.

Download onze meetinstructie

Wij maken gebruik van Premium materialen. Toch kun je niet voorkomen dat de hoekjes kunnen gaan “hangen”. Daarom hebben de specialisten van SunWise de verstevigende hoekjes ontworpen. Want wij vinden het belangrijk dat je huis koeler blijft, maar ook dat het er strak uitziet.

Bij de keuze voor Deluxe (inclusief verstevigende hoekjes) leveren wij voor iedere hoek een hoekje mee. Deze kun je zeer eenvoudig op de screens te plakken. Zie hier de instructiehandleiding.

Download onze montagehandleiding voor verstevigingshoekjes

De zuignappen zijn ook los (per set van 4 stuks) te bestellen.

Bestel extra zuignappen

Per screen zitten er 4 zuignappen (in de hoeken) en bij een lengte groter dan 150cm een extra zuignap in het midden. Dit is voldoende om de screens goed te bevestigen op het raam. Het is niet mogelijk om extra posities voor zuignappen toe te voegen. Wel kun je de extra zuignappen los (per set van 4 stuks) bestellen.

Bestel extra zuignappen