Veelgestelde vragen

We kunnen het ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Daarom hebben we de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Twijfel je? Of heb je misschien hulp nodig bij het bestellen van jouw sunscreens? Neem dan gewoon contact met ons op.

Neem contact op

Ja, dit kan. De SunWise suncreens zitten dankzij zuignappen 1,5 cm van het raam af. Hierdoor warmt het raam zelf niet op. Indien het screen aan de binnenzijde wordt bevestigd, is het alleen mogelijk om een lichte kleur te kiezen. Ook bij een niet-verticaal raam is het alleen mogelijk om een lichte kleur te kiezen.

De zuignappen zijn ook los (per set van 4 stuks) te bestellen.

Bestel extra zuignappen

Ja, dat kan.

Donkere screens houden warmte vast. Bij screens aan de binnenzijde van het raam, gaat een deel van de warmte door het raam naar binnen. Witte (of lichte) screens reflecteren de warmte en warmen zelf niet op waardoor er geen warmte aan de omgeving binnen wordt afgegeven.

Zie hiervoor onze algemene voorwaarden artikel 12

Onze zuignappen met cup en moertje, zijn ongeveer 3 cm hoog. Tussen het glas en de screen zit 1,5 cm.

Onze doeken zijn speciaal gemaakt om zoveel mogelijk warmte buiten te houden. Dit gebeurt door het blokkeren en reflecteren van zonlicht. Hiervoor hebben wij de geschikte materialen geselecteerd die zoveel mogelijk straling blokkeren maar tóch nog licht doorlaten. Dit is onder andere mogelijk door de slim gepositioneerde perforaties.

Omdat het screendoek op het raam kan komen te liggen, verliest het zijn werking. Een donker screen neemt warmte op en geeft dan warmte af aan de ruimte. Bij een lichte kleur screen is dat niet het geval, omdat deze geen warmte opneemt. Daarnaast kan ook het raam heet worden. Hierdoor is er een (minimale theoretische) kans op breuk van het raam.

Per screen zitten er 4 zuignappen (in de hoeken) en bij een lengte groter dan 150cm een extra zuignap in het midden. Dit is voldoende om de screens goed te bevestigen op het raam. Het is niet mogelijk om extra posities voor zuignappen toe te voegen. Wel kun je de extra zuignappen los (per set van 4 stuks) bestellen.

Bestel extra zuignappen

De doeken voor de sunscreens zijn gemaakt van een polyester weefsel met een PVC coating.
De materialen zijn uitgebreid gecertificeerd met onder andere een M1 en B1 certificaat voor de brandvertragende eigenschappen. Daarnaast voldoet het materiaal aan verschillende normeringen, waaronder ISO 1421 voor trekweerstand, DIN 53.363 voor scheurweerstand en ISO 9001 voor algemene kwaliteitsstandaard.

Kortom; een zeer hoge kwaliteit dat zichzelf al ruimschoots bewezen heeft op het gebied van zonwering.