Zonwering voor het dakraam

Ben je op zoek naar zonwering voor je schuine dakraam, rechte dakraam of klaperaam? Bij Sunwise hebben we betaalbare en stijlvolle screens met zuignappen. Deze zijn eenvoudig zelf te bevestigen zonder te boren.

Vanaf €20,-
Op maat gemaakt
Eenvoudig zelf te monteren
Vrouw poseert met Sunwise Sunscreen verpakking voor het dakraam met zonwering

Het probleem van dakramen

Een donkere zolder omtoveren tot een volwaardige kamer? Plaats een dakraam en je missie is geslaagd. Een dakraam brengt een grote hoeveelheid licht naar de kamer en zorgt daarnaast voor extra ventilatie. Maar naast deze voordelen is er één groot nadeel: op een zonnige dag verandert de ruimte al snel in een sauna. En dat is natuurlijk alles behalve prettig. Je wilt immers de warmte tegenhouden voordat ze je dakraam passeert. Gelukkig kan zonwering voor het dakraam dat probleem verhelpen. Met de dakraam zonwering van Sunwise die je door middel van zuignappen aan het raam bevestigt, is de montage heel eenvoudig zelf uit te voeren en dat zie je terug in de prijs. Ben je dus op zoek naar goedkope zonwering voor het dakraam? Dan zit je bij ons goed.

Zonnescherm dakraam: aan de binnen- of buitenkant?

vrouw monteerd zonwering met zuignappen aan de binnenkant van het dakraam

Sunscreens op de binnenzijde

De buitenkant van een dakraam is vaak moeilijk bereikbaar, daarom kiezen de meeste mensen voor dakraam zonwering aan de binnenkant van het raam. Bij plaatsing aan de binnenkant adviseren wij altijd een lichte kleur, zoals boulder (lichtgrijs), wit of beige. Een lichte kleur weerkaatst namelijk het zonlicht waardoor de warmte niet verder komt dan het doek. Kies je voor een donkere kleur, dan trek je de warmte juist naar de ruimte toe en verliest de zonwering voor je zolderraam zijn functie.

dakraam met zonwering

Sunscreens aan de buitenzijde

Is de buitenkant van het dakraam voor jou wel bereikbaar? Dan is buitenzonwering voor je dakraam zeker het overwegen waard. Door dakraam zonwering buiten te plaatsen houd je de zon namelijk nog tegen voordat ze het glas bereikt. Aangezien een dakraam schuin is, adviseren we ook in dit geval een lichte kleur zonwering. Het kan namelijk voorkomen dat bij een schuin raam het doek het glas raakt, als je dan voor een donker doek hebt gekozen, wordt de warmte alsnog naar de kamer geleid. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kies dus bij buitenzonwering voor je dakraam altijd voor een lichte kleur.

Voordelen van dakraam zonwering

Er zijn verschillende redenen waarom een zonnescherm voor je dakraam met zuignappen het overwegen waard is:

Het helpt je de temperatuur in huis onder controle te houden.
Je kunt de hoeveelheid licht die binnenkomt beheersen.
Het bespaart je een hoop energie in tegenstelling tot een airco of ventilator.
Je kunt de zonwering voor het dakraam makkelijk zelf monteren.
Het is goedkoop in aanschaf (verkrijgbaar vanaf €20).
De screens gaan jaren mee.

Kwaliteit uit Enkhuizen, verzonden binnen 3 werkdagen

Doordat er door de eenvoudige manier van inmeten en montage geen monteur nodig is, houden we de kosten voor een zonnescherm voor je dakraam laag. Maar dat is niet de enige reden. De productie houden we dicht bij huis, in Enkhuizen om precies te zijn, waardoor er ook geen sprake is van invoerrechten of exportkosten. Doordat we het productieproces 100% in eigen hand hebben, kunnen we tevens hoogstaande kwaliteit garanderen. In onze eigen productieruimte testen we de doeken regelmatig en blijven we de kwaliteit constant verbeteren.

Ben je overtuigd? Meet dan de maten van je raam op aan de hand van de meetinstructies, doorloop de overzichtelijke bestelmodule en bestel. Het screen voor jouw dakraam wordt vervolgens binnen 3 werkdagen naar je verzonden. Eenmaal bezorgd, kun je het doek binnen 10 minuten monteren aan je dakraam en zijn woelige nachten verleden tijd. Een kind kan de was doen!

Wil je een vraag stellen?

Heb je na het lezen nog vragen? Maak je geen zorgen! We helpen je graag. Je kunt ons bereiken via chat, e-mail, WhatsApp of telefonisch. We streven ernaar je zo snel mogelijk van dienst te zijn.