Zonnedoek op maat

Kan je ook zo genieten van een koele hotelkamer na een dag vertoeven aan de Rivièra? Dat vakantiegevoel kun je verplaatsen naar je eigen woning. Want ook in Nederland kun je na een warme zomerdag gewoon in een koel huis thuiskomen. Daar heb je geen dure airco voor nodig. Een beter betaalbare optie is een zonnedoek op maat van SunWise. Onze screens worden volledig op maat gemaakt en werken als een thermisch schild waardoor je de warmte gemakkelijk buiten houdt. Een zonnedoek op maat kan de temperatuur binnenshuis wel 2 tot 8 graden laten dalen. Bestel vandaag en geniet binnen tien werkdagen van een koel huis.

Kwaliteit van Nederlandse bodem
Slimme en voordelige oplossing
Eenvoudig zelf te monteren
Vrouw monteert zonwerende screens van Sunwise Screens aan de binnenkant van het raam

Zonwering in ieder formaat met zuignappen

Je kunt natuurlijk zelf screens maken, maar voor hetzelfde geld heb je een zonnedoek op maat. Dat laatste is een voordelige en eenvoudige oplossing waarmee je zonnestralen geen kans geeft om de woning te betreden. Onze zonnedoeken monteer je makkelijk door middel van zuignappen – een dure monteur komt er niet aan te pas. Omdat boren niet aan de orde is, zijn onze screens op maat door het gebruik van zuignappen zeer geschikt voor huurwoningen, monumentale panden of voor huizen waar je rekening dient te houden met de VVE. Nadat jij de maten en kenmerken van jouw raam hebt doorgegeven, hebt aangegeven of je voor binnen- of buitenplaatsing gaat en een keuze hebt gemaakt qua kleur, gaan wij in onze productieruimte voor je aan de slag. Is het kozijn rondom het raam minder dan 2 centimeter diep? Dan maken we de screen met zuignappen rondom 1 centimeter groter, zodat hij over het kozijn heen valt en er geen licht langs de randen kan komen. Nadat de pakketbezorger jouw zonnescherm(en) heeft bezorgd bevestig je de zonwering eenvoudig en snel met de meegeleverde montagehandleiding.

De mogelijkheden van een zonnescherm op maat

Een zonnedoek op maat kan voor vrijwel iedere ruimte gebruikt worden. Voor de volgende ruimtes in het bijzonder zijn de screens perfect:

  • Je thuiskantoor
  • De woonkamer
  • De slaapkamer
  • De kinderkamer
  • De zolder
  • Ruimtes met een dakraam

Bij SunWise hebben we een zonnedoek op maat in twee varianten: Sunblock en Vision. In je thuiskantoor of woonkamer wil je waarschijnlijk het daglicht behouden. In dat geval raden wij Vision aan, omdat je hierdoor het natuurlijke daglicht behoudt. In de slaapkamer, de kinderkamer of op zolder is daglicht waarschijnlijk minder belangrijk. Kies in dat geval voor Sunblock. Deze houdt nog meer zon tegen, waardoor de ruimte een klein beetje donkerder wordt. Nog even ter verduidelijking: onze screens zijn bedoeld om de warmte tegen te houden en niet om een ruimte donker te maken.

Vragen over het op maat maken van een screen?

Heb je na het lezen van deze informatie een zonnige vraag waarvan het antwoord niet tussen de veelgestelde vragen staat vermeld? Dan kun je ons persoonlijk bereiken door contact op te nemen via telefoon, e-mail, WhatsApp of de chat. We doen altijd onze uiterste best om zo snel mogelijk te antwoorden, zodat jij zo snel mogelijk een goedkoop zonnescherm bij ons kunt scoren.