Zonnedoek voor op het raam

Op zoek naar een zonnedoek voor je buiten of binnenkant van je ramen? Bij ons vind je stijlvolle screens met zuignappen van Nederlandse bodem voor een betaalbare prijs.

Eenvoudig zelf monteren
Op maat gemaakt
Vanaf €20,-
Vrouw monteert zonwerende screens van Sunwise Screens aan de binnenkant van het raam

Kan je ook zo genieten van een koele hotelkamer na een dag vertoeven aan de Rivièra? Dat vakantiegevoel kun je verplaatsen naar je eigen woning. Want ook in Nederland kun je na een warme zomerdag gewoon in een koel huis thuiskomen. Daar heb je geen dure airco voor nodig. Een beter betaalbare optie is een zonnedoek voor je raam van SunWise. Onze zonnedoeken worden volledig op maat gemaakt en werken als een thermisch schild waardoor je de warmte gemakkelijk buiten houdt. Een zonnedoek op maat kan de temperatuur binnenshuis wel 2 tot 8 graden laten dalen. Bestel vandaag en geniet binnen vier werkdagen van een koel huis.

Zonnedoeken voor het raam in ieder formaat

Je kunt natuurlijk zelf screens maken, maar voor hetzelfde geld heb je een zonnedoek op maat. Dat laatste is een voordelige en eenvoudige oplossing waarmee je zonnestralen geen kans geeft om de woning te betreden. Onze zonnedoeken monteer je makkelijk door middel van zuignappen – een dure monteur komt er niet aan te pas. Omdat boren niet aan de orde is, zijn onze screens op maat door het gebruik van zuignappen zeer geschikt voor huurwoningen, monumentale panden of voor huizen waar je rekening dient te houden met de VVE. Nadat jij de maten en kenmerken van jouw raam hebt doorgegeven, hebt aangegeven of je voor binnen- of buitenplaatsing gaat en een keuze hebt gemaakt qua kleur, gaan wij in onze productieruimte voor je aan de slag. Is het kozijn rondom het raam minder dan 2 centimeter diep? Dan maken we de zonnedoeken rondom 1 centimeter groter, zodat hij over het kozijn heen valt en er geen licht langs de randen kan komen. Nadat de pakketbezorger jouw zonnescherm(en) heeft bezorgd bevestig je de zonwering eenvoudig en snel met de meegeleverde montagehandleiding.

Zonnedoek op de buitenzijde van het raam

Het is aan te raden om de zonnedoeken aan de buitenkant van het raam te bevestigen, zodat zonnestralen worden tegengehouden voordat ze de ruimte binnendringen. Selecteer een kleur die naar jouw smaak is of die past bij het kozijn. Voor een optimale werking is een donkere tint aan te bevelen. Donkere tinten nemen meer warmte op, waardoor er minder hitte naar binnen komt.

Vrouw monteert zonwering screen met zuignappen aan de binnenkant van het raam

Zonnedoek op de binnenzijde van het raam

Soms is de buitenkant van het raam moeilijk bereikbaar. Denk bijvoorbeeld aan zonwering voor je dakraam. Kun je het zonnedoek niet aan de buitenkant bevestigen of is het lastig bereikbaar? Overweeg dan om het zonnedoek het aan de binnenkant van het raam te plaatsen. Ga voor een heldere tint, zoals Wit of Boulder. Lichte tinten kaatsen het zonlicht namelijk efficiënter terug.

Beschikbare kleuren:

Black

Anthracite

Boulder

Taupe

Beige

White

De mogelijkheden van een zonnescherm op maat

Een zonnedoek op maat kan voor vrijwel iedere ruimte gebruikt worden. Voor de volgende ruimtes in het bijzonder zijn de screens perfect:

  • Je thuiskantoor
  • De woonkamer
  • De slaapkamer
  • De kinderkamer
  • De zolder
  • Ruimtes met een dakraam
  • Ruimtes met een dakkapel

Bij SunWise hebben we een zonnedoek op maat in twee varianten: Sunblock en Vision. In je thuiskantoor of woonkamer wil je waarschijnlijk het daglicht behouden. In dat geval raden wij Vision aan, omdat je hierdoor het natuurlijke daglicht behoudt. In de slaapkamer, de kinderkamer of op zolder is daglicht waarschijnlijk minder belangrijk. Kies in dat geval voor Sunblock. Deze houdt nog meer zon tegen, waardoor de ruimte een klein beetje donkerder wordt. Nog even ter verduidelijking: onze screens zijn bedoeld om de warmte tegen te houden en niet om een ruimte donker te maken.

Vragen over het op maat maken van een screen?

Heb je na het lezen van deze informatie een zonnige vraag waarvan het antwoord niet tussen de veelgestelde vragen staat vermeld? Dan kun je ons persoonlijk bereiken door contact op te nemen via telefoon, e-mail, WhatsApp of de chat. We doen altijd onze uiterste best om zo snel mogelijk te antwoorden, zodat jij zo snel mogelijk een goedkoop zonnescherm bij ons kunt scoren.

Wat klanten
zeggen

Zeer tevreden met dit product

Zeer tevreden met dit product.
Zonder problemen kunnen plaatsen.

Janny Okunick van de Brug

Deventer

Zeer tevreden met dit product

Zeer tevreden met dit product.
Zonder problemen kunnen plaatsen.

Janny Okunick van de Brug

Deventer

Laat de zon maar schijnen!

Makkelijke site om te bestellen, snelle levering en zeer makkelijk en snel te monteren mede door de handleiding. Wij hebben de vision voor de woonkamer en de sunblock voor de slaapkamer aan de buitenzijde gemonteerd en merkten gelijk het verschil. Laat de zon maar schijnen!

Saskia van H

Rotterdam

Heel blij mee!

Erg effectief zonwerend scherm, makkelijk te installeren. Werkt perfect. Heel blij mee!

Femke Jongstra

Rijnsburg