Zelf zonwering maken

De aarde warmt op en het klimaat verandert. Hittegolven en droogte zijn de laatste jaren helaas eerder regel dan uitzondering. We zijn genoodzaakt ons aan te passen. Het koelen van je huis is daar een belangrijk onderdeel van. Maar hoe zorg je voor een koel huis? Je zou voor een airconditioner kunnen kiezen, maar erg ecologisch is deze energieslurper niet. Duurzamere oplossingen zijn bijvoorbeeld: goede isolatie en het sluiten van ramen en deuren overdag. Echter zijn deze simpele stappen vaak niet meer voldoende. Daar hebben we bij SunWise iets op bedacht: energiezuinige zonwering. Bij SunWise kun je aan de hand van een paar simpele stappen jouw zonwering zelf maken waardoor we voor ieder formaat raam passende zonwering hebben.

Kwaliteit van Nederlandse bodem
Slimme en voordelige oplossing
Eenvoudig zelf te monteren
dakraam met zonwering

Zelf zonwering op maat maken via SunWise

Wat onze zonneschermen onderscheidt van andere? Onze zonwering kun je gemakkelijk met zuignappen aan de binnen- of buitenkant van je raam monteren. Boren in je kozijnen is niet nodig. Dit gaat zo makkelijk dat iedereen in staat is om zelf zijn zonwering te installeren. Zelf zonwering maken en installeren is een stuk eenvoudiger dan je wellicht van tevoren dacht.

Je eigen zonwering maken: van stap tot stap

Zelf zonwering voor je raam maken is niet moeilijk als je de volgende stappen volgt. Door jouw informatie en onze expertise ontstaat de perfecte zonwering die helemaal aansluit op jouw wensen en behoeften.

  1. Meet de breedte en hoogte van je raam of ramen op.
  2. Kies een type zonwering (Sunblock of Vision).
  3. Kies een kleur.
  4. Ontvang binnen vier werkdagen jouw doek op maat.
  5. Maak je raam grondig schoon met de meegeleverde alcoholdoekjes.
  6. Bevestig de zuignappen zoals uitgelegd in de montagehandleiding.
  7. Plaats de screen op de zuignappen.
  8. Plaats de moeren over de zuignappen en draai aan.
  9. Geniet van je koele woning die wel 2 tot 8 graden koeler kan worden.

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw zonwering met zuignappen op maat en geniet binnen vier werkdagen van een prettiger klimaat binnenshuis.

Zonwering met zuignappen als goedkoop alternatief?

Zelf zonwering maken via SunWise, betekent geld besparen op dure elektrische screens. Wij hebben goedkope zonwering voor buiten en zonwering voor de binnenkant van je raam. Zonneschermen hoeven helemaal niet duur en ingewikkeld te zijn. Naast dat ze voordelig in aanschaf zijn, is zelf zonwering maken via SunWise ook een slimme keuze vanwege de levensduur van de zonneschermen. Nadat je ze de hele zomer hebt gebruikt, haal je ze gemakkelijk van het raam om ze vervolgens op te bergen. Zorg er wel voor dat ze niet dubbelgevouwen worden, zodat je vouwen voorkomt. Begint de temperatuur op een gegeven moment weer op te lopen? Dan haal je de screens weer van zolder. Zo ben jij de komende jaren goed voorbereid op warme zomers.