Zonwering voor je dakkapel

Heb jij op je zolder of slaapkamer een dakkapel en ben je op zoek naar zonwering die hier naadloos past? Onze zonwering met zuignappen is geschikt voor zowel de binnenkant als de buitenkant van je dakkapelramen.

Houdt 97% van de warmte tegen
Al vanaf €20,- beschikbaar
Op maat gemaakt voor jouw dakkapel
Eenvoudig zelf op je dakkapel te monteren
Zonwering op dakkapel antraciet

Hitte op de bovenverdieping tegengaan met zonwering op je dakkapel

Merk jij dat het op je bovenverdieping of zolder in de zomer veel te warm wordt? Je bent niet de enige. Hitte stijgt naar boven en in combinatie met de zon die op de ramen van je dakkapel schijnt, voelt het op de bovenverdieping al snel als een sauna. Maar wees gerust: om de ergste hitte tegen te gaan, hebben we zonwerende screens voor je dakkapel ontwikkeld. Deze screens plaats je eenvoudig, zonder te boren, aan de binnen- of buitenkant van je ramen. Daarna houden ze je slaapkamer of een andere ruimte op je bovenverdieping de hele zomer tot wel 8 °C koeler!

Waarom onze zonwering op je dakkapel plaatsen?

Het kiezen van de juiste zonwering voor je dakkapel is geen makkelijke klus. De grote elektrische zonwering waaraan de meeste mensen gewend zijn, is eigenlijk geen optie. Je kunt voor elektrische zonwering die naar beneden schuift kiezen, maar zo’n screen is vaak prijzig en niet zelf op je dakkapel te installeren. Kies daarom voor onze zonwering met zuignappen. We maken deze zonwering van de gecertificeerde materialen van Serge Ferrari, een bedrijf dat al bijna 50 jaar innovatieve stoffen maakt voor de architectuur en voor buitentoepassingen. Deze hoogwaardige materialen zijn duurzaam, veilig, stijlvol, comfortabel en milieuvriendelijk.

Dankzij de gepatenteerde technologie van Serge Ferrari worden de stoffen tijdens het hele productieproces onder spanning gehouden. Dit geeft de zonwering uitzonderlijke eigenschappen – zoals hoge stabiliteit, sterke weerstand, gelijkmatige dikte en een glad oppervlak – die ver boven de standaardnormen uitstijgen.

Wat zijn de voordelen van SunWise Screens?

Goedkoop (vanaf €20,-)
Makkelijk en snel geplaatst, zonder te boren
Houden het tot wel 8 °C koeler in huis
Bestand tegen zware weersomstandigheden
Op maat gemaakt
Gecertificeerd materiaal
Duurzaam

Kies de juiste zonwering voor jouw dakkapel

SunWise biedt twee typen zonwering: SunWise Sunblock en SunWise Vision. Als je hoogwaardige zonwering wilt, maar daglicht in huis ook belangrijk vindt, is het Vision-screen de beste keuze. Dit type wordt vaak gebruikt voor woonkamers, keukens en deuren, maar raden we ook aan als je bijvoorbeeld een kantoorruimte in huis gaat inrichten.

Het Sunblock-screen is in het geval van een dakkapel de beste keuze. Deze optie sluit aan op kamers met schuine daken en op zolderkamers. De zonwering blokkeert tot wel 97% van de warmte. Voor een slaapkamer of andere ruimte op de bovenste verdieping, kun je daarom het beste voor SunWise Sunblock kiezen.

Optimaal zicht

SunWise Vision

Maximaal zonwerend

Zonwering met zuignappen Boulder

SunWise Sunblock

Welke kleur zonwering is het beste?

Je kunt de zonwering voor je dakkapel aan de binnen- of buitenkant van je ramen plaatsen. Plaats je de schermen aan de binnenkant van je ramen, kies dan voor een lichte kleur zoals White of Boulder. Plaats je de zonwering aan de buitenkant van je dakkapel, kies dan voor een donkere kleur. Omdat donkere screens de warmte opnemen, stop je de hitte dan nog voordat ze je bovenverdieping kan binnendringen.

Beschikbare kleuren:

Zonwering met zuignap zwart

Black

Zonwering met zuignappen Antraciet

Anthracite

Zonwering met zuignappen Boulder

Boulder

Zonwering met zuignappen Taupe

Taupe

Zonwering met zuignappen beige

Beige

Zonwering met zuignappen wit

White

Kun je zonwering voor je dakkapel beter op de binnenkant of de buitenkant plaatsen?

Het is het beste om de zonneschermen aan de buitenkant van je dakkapel te plaatsen. Door de schermen aan de buitenzijde te installeren, voorkom je dat de zonnestralen je huis binnendringen, wat zorgt voor een aanzienlijk betere warmtewering. Deze methode is veel effectiever dan het gebruik van interne zonwering, omdat de hitte al wordt gestopt voordat deze door het glas kan dringen en de kamer opwarmt. Bovendien draagt deze aanpak bij aan een aangenamere binnentemperatuur en verhoogt hij de comfort in je woning.

Vrouw monteert zonwerende screens van Sunwise Screens aan de binnenkant van het raam

Hoe plaats je zonwering op je dakkapel?

Of je de zonwering voor je dakkapel nu aan de binnenkant of buitenkant van je raam plaatst, je doet het helemaal zelf en al binnen tien minuten.

  • Maak de ramen van je dakkapel vetvrij en gebruik daarna de meegeleverde alcoholdoekjes, zodat de hoeken waar de zuignappen komen in ieder geval grondig schoon zijn
  • Leg de zuignappen ter voorbereiding in kokend water en laat ze daarna goed drogen.
  • Steek onderdeel A van de zuignappen door de gaten van het doek en draai de moeren (onderdeel C) er losjes op.
  • Maak de zuignappen licht vochtig en positioneer ze op het glas, zodat het doek strak op het raam zit.
  • Druk de zuignappen stevig aan, draai de moeren weer los en verwijder het doek van het raam.
  • Plaats de cup (onderdeel B) over de zuignappen.
  • Plaats het doek weer terug en draai de moer op de zuignap (over het doek).
  • Je zonwering zit nu vast op je dakkapel, dus vanaf nu is je slaapkamer of zolder tot wel 8 °C koeler.

Screens voor je dakkapel op maat

Bij SunWise staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom hebben we onze zonwering voor dakkapelramen grondig getest. Onze screens blokkeren de meeste zonnestralen en passen perfect op je kunststof kozijnen. Interesse? Bestel jouw zonwering vandaag nog via de onderstaande knop.